DESK kasvatti liikevaihtoaan 26 % panostamalla uusasiakashankintaan

myyntijohtaja Elmo Väisänen, DESK Peaknet Oy

Mikä firma DESK on?

DESK on espoolainen yrittäjävetoinen AV-ratkaisuita palveluna tarjoava yritys. Yritys toteuttaa esitystekniikkaa kokoustiloihin ja auditorioihin sekä muihin julkisiin tiloihin kokonaispalveluna, asiakkaan tarpeet huomioiden.

Yrityksen liiketoiminta perustuu ajatukseen: ”Kun asiat toimivat, niitä ei huomaa.” Tämä tarkoittaa sitä, että DESK toimittaa, varmistaa ja ylläpitää asiakkaidensa tilojen AV-ratkaisuiden toimivuutta palveluna. Laitteet pidetään toimivina ja elinkaarensa päähän tulleet laitteet vaihdetaan uusiin. Näin DESKin asiakkaiden ei tarvitse koskaan miettiä laitteiden toimivuutta, vaan he voivat keskittyä miellyttäviin kohtaamisiin. ”Me uskomme, että siellä missä ihmiset viihtyvät yhdessä ja kommunikoivat esteettömästi, syntyy tehokasta liiketoimintaa” Elmo Väisänen kiteyttää.

Kuinka tienne yhtyi MicroMedian kanssa?

2017 MicroMedian asiakasneuvottelija soitti meille ja sovimme tapaamisen, johon osallistuimme myyntitiimimme voimin. Asiakashankinnan tehostaminen oli meillä agendalla, joten tapaaminen järjestyi sopivaan ajankohtaan. MicroMedian kokonaisvaltainen osaaminen, referenssit ja meidän tarpeiden ymmärtäminen vakuuttivat meidät. Heidän oma asiakasneuvottelijansa, joka tapaamisen sopi oli myös erinomainen käyntikortti.

Missä MicroMedia on auttanut teitä?

Myyjiemme ajankäytön kannalta on tärkeää, että MicroMedia sopii meille laadukkaita myyntitapaamisia, joiden kohderyhmä ja viesti on tarkkaan harkittu. MicroMedia on sopinut myyjillemme tapaamisia vuodesta 2017 lähtien. He tuntevat meidän toimintatavat hyvin ja yhteistyö heidän kanssaan on helppoa. Yhteistyötä johdetaan hyvin ja kommunikaatio on nopeaa.

Missä MicroMedia on erityisen hyvä?

Onnistunut uusasiakashankinta vaatii kohderyhmän herättelyä. Monet asiat voitaisiin hoitaa paremmin ja moni asiakkaistamme on tottunut toimimaan toimimattomassa ympäristössä. Koska AV-ympäristö on liki huomaamaton, oikean päättäjän tavoittaminen yrityksistä voi olla hankalaa. MicroMedia on onnistunut ansiokkaasti tavoittamaan puhelimitse juuri oikeat henkilöt ja käymään heidän kanssaan erittäin laadukkaita keskusteluita, jotka ovat meille näyttäytyneet juuri tavoitteiden mukaisina tapaamisina.

Suosittelisitko?

Kyllä. Kasvoimme vuonna 2018 26% panostamalla uusasiakashankintaan ja tästä kasvusta puolet on tullut MicroMedian avulla. Yhteistyö on sujunut loistavasti ja ketterästi. Olemme saaneet laadukkaita tapaamisia juuri oikeisiin yrityksiin.

Joona Kapanen MicroMedia:

Projekti aloitettiin vuonna 2017. On ollut mahtavaa saada olla mukana tekemässä DESKin kasvua. Meidän koko tiimi: soittajat, kohderyhmäasiantuntijat ja projektijohto ovat onnistuneet erinomaisesti. DESKin ammattilaisten kanssa on ollut helppo työskennellä ja asioita on saatu vietyä eteenpäin nopeallakin tahdilla. Avoin kommunikaatio, sparrailu ja erilaisten asioiden testaus ovat ruokkineet kasvua.

Haluatko kuulla lisää?
Ota yhteyttä

Lisätiedot

DESK Peaknet Oy

Lars Furuholm
toimitusjohtaja
lars.furuholm@desk.fi
0400 409000

MicroMedia Oy

Joona Kapanen
markkinointijohtaja
joona.kapanen@micromedia.fi
044 022 0689